Het witte overhemd

Het witte overhemd

Overhemden zijn de laatste tijd weer helemaal terug van weggeweest. Waar het eerst stoer was om je zo ‘street’ mogelijk te kleden, is het nu weer helemaal aan het veranderen en is netjes het nieuwe stoer. Blouses zijn weer een grote hit, en je ziet ze overal op straat in verschillende stijlen en kleuren, en van vele verschillende merken. Als man moet je er tegenwoordig sowieso wel een paar in je kast hebben hangen. Bij bijna elke gelegenheid kun je deze wel dragen, casual met twee knoopjes open in je vrije tijd of juist netjes en chique voor werkgelegenheid. Je kunt ze werkelijk in alle kleuren vinden en ook in vele verschillende stoffen en stijlen. Dikke stoffen, dunne stoffen, ruitjes of bloemen. Wat past er het beste bij jou? En voor welke gelegenheid ben je op zoek?

Mooi wit

Mooi wit is niet lelijk. Dat zeggen ze niet voor niks natuurlijk. Wit kun je werkelijk overal mee combineren, en ook kun je dit bij echt elke gelegenheid wel dragen. Een belangrijke vergadering op werk of een net etentje met je zakenrelaties? Een wit overhemd met een mooi net colbertje. Ga je lekker een avondje stappen of een biertje drinken met wat vrienden of collega's? Een witte blouse met twee knoopjes open en een spijkerbroek eronder. Er is geen kledingstuk waar je zoveel verschillende kanten mee op kunt. Dit is dus zeker een must-have in je kledingkast, misschien zelfs wel een stuk of drie of vier. Ben je op zoek naar een mooi wit overhemd om je kledingkast mee aan te vullen? Neem dan eens een kijkje bij ons en je zult zeker vinden wat je zoekt.

Of toch kleur

Ook zijn er overhemden met vele kleuren en patronen te vinden. Ben je een kleurrijk persoon? Ga voor een overhemd met mooie kleuren, of neem een gek patroon op je blouse. Heb je ze juist nodig voor je werk? Zakelijke etentjes, vergaderingen of gewoon in het algemeen op de werkvloer, je zult ze hier heel snel en makkelijk vinden. Koop al je overhemden voortaan makkelijk op een vaste plek, bijna alle merken die er te vinden zijn. Geen gedoe meer met winkels afstruinen en pashokjes in en uit. Gewoon simpel met een paar klikken, en mocht het niet passen of niet naar wens zijn stuur je het net zo makkelijk weer retour. Nooit meer winkelen, dat wil toch elke man? Voortaan zal je vrouw maar met haar vriendinnen op pad moeten gaan.